“Toevallig hetzelfde?”

Wat kunt u verwachten in deze 5 inleidingen?

Kent u die vergieten om groente uit te laten lekken? Stelt u zich eens voor, dat al die gaatjes mogelijkheden zijn om je gevoelens te uiten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw blijdschap uiten door te springen van vreugde, of een keiharde beatplaat op te zetten, of een schreeuw te geven enz.

Maar je kunt kiezen.
Ik denk dat de diversiteit aan kunstuitingen alleen een kwestie van keuze is door de kunstenaar. Je ziet ook vele kunstenaars, die zowel beeldend als muzikaal bezig zijn, anderen die acteur en danser zijn, weer anderen, die musicus en romanschrijver zijn.
Elke kunstenaar kiest de, voor hem, meest geëigende vorm.
Vijf keer gaan we op onderzoek naar de samenhang in muziek, beeldende kunst en soms in literatuur. We komen langs belangrijke momenten in een mensenleven:
kindertijd, liefde, strijd, ziekte, dood en hoop. Het zal duidelijk zijn dat ik bij het laatste thema mij niet zal bewegen in termen van religie. Dat kan ieder voor zichzelf beter uitmaken. Veel te zien en horen!

Start          : 30 september
Tijden        : maandag 13.30-15.00 uur
Kosten       : € 40,00 voor 5 lessen (leden) en € 55,00 (niet-leden)