Spaans 

Een wereldtaal! 406 miljoen mensen in de wereld spreken Spaans verdeeld over rond 30 landen. Er wordt Spaans gesproken van Los Angeles, Florida, New York in de USA tot in Patagonië (het zuiden van Chili en Argentinië). De taal van passie en het genieten van het leven.

Ik ben Milagros Moral López. Geboren en getogen in Burgos (Spanje).

Sinds een jaar of dertig woon ik in Nederland. Lesgeven is mijn roeping. Ik heb voornamelijk Spaanse les gegeven op het HBO, mijn laatste werkkring was bij ITV, Hogeschool voor Tolk en Vertaler in Utrecht.

Spreekvaardigheid, goede grammaticabasis en kennis van land en volk vormen de inhoud van de lessen. Bij spreekvaardigheid worden actuele onderwerpen besproken, net als algemene onderwerpen, die aansluiten bij de kennis van land en volk (zowel Latijns Amerika als Spanje). Een goede basiskennis van grammatica is onmisbaar bij het leerproces van elke taal. Een taal is van oudsher voornamelijk gegroeid op basis van emoties, grammatica is het enige logische fundament daarin. De passie van de taal en het genieten van het leven breng ik met liefde op u over.    

 Start          : 19 en 22 september

Tijden        : maandag 19.30 – 21.00 uur, gevorderden

: donderdag 15.00 – 16.30 uur, ver-gevorderden

Kosten      : 25 lessen € 185,00, exclusief lesmateriaal

Niveau       : Bij de indeling van de groepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de
deelnemers. Hiervoor is contact met de docente noodzakelijk.

De eerste gelegenheid daartoe is tijdens de open week, namelijk op woensdag 14 september van 19.30 – 20.30 uur.

Docent      : Milagros Moral Lopez