Protocol Corona

WVT grotendeels gesloten tot 28 april

Het verenigingsgebouw is gesloten voor publiek.
Onze activiteiten voor kinderen t/m 17 jaar mogen wel door. Helaas is net zo als op school dat de ouders niet mee naar binnen mogen.

Daarnaast zijn er ook veel bewegingsactiviteiten voor volwassenen die nu online plaats vinden. Wilt u eens een proefles mee doen? Neem dan eens contact op met leden@vvsowvt.nl om te kijken wat er mogelijk is.

Tevens is het mogelijk om een afspraken te maken voor de rechtswinkel, zij zijn op afspraak telefonisch actief.

We hopen u, zo snel als mogelijk is, weer te zien.

Het dagelijks team en bestuur van WVT

Vooraf

We vragen u uw bezoek uit te stellen als u klachten heeft die kunnen wijzen op corona zoals:

• Neusverkoudheid, loopneus, niezen en keelpijn
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak

Onze medewerkers kunnen u bevragen op deze symptomen en zullen bij twijfel genoodzaakt zijn u te vragen naar huis te gaan.

Looproute

Om onnodig verkeer in het gebouw te  beperken, vragen we u de looproutes, aangegeven met geel/zwarte pijlen op de vloer te volgen.

Om het gebouw te verlaten is er nieuwe uitgang gecreëerd.

Ventilatie

Bij alle activiteiten wordt de ventilatie geoptimaliseerd door binnen- en buitendeuren permanent geopend te houden en de aanwezige ventilatiesystemen maximaal in te zetten.

Handen desinfecteren

Bij de receptie, bar en toiletten staan desinfecterende middelen waarmee handen ontsmet kunnen worden.

1,5 meter afstand

Natuurlijk geldt ook in ons gebouw de 1,5 meterregel.

Mondkapje

Bij verplaatsing in het gebouw is het dragen van een mondkapje een dringend geadviseerd. Bij activiteiten hoeft u echter geen mondkapje dragen.

Extra dagelijkse schoonmaak

Door de dag heen zal er naast de vaste schoonmaakwerkzaamheden extra aandacht uit gaan naar:

· Deurklinken en lichtknopjes

· armleuningen van stoelen in ruimtes die gebruikt zijn

· tafels van ruimtes die gebruikt zijn

· bedieningsknoppen kopieerapparaten

· toetsen koffiezetapparaat

· toiletten

Instructies flexwerkplekken:

Maak voordat u de werkplek gaat gebruiken alle contactpunten schoon:

· Telefoon, hoorn en toetsen

· Toetsenbord en muis