Paaskunstmarkt

Algemene informatie
Onze Paaskunstmarkt staat gepland op tweede Paasdag. Op maandag 01 april 2023 van 11.00 tot 17.00 uur is het mogelijk om een tafel of een vitrine (3 vitrines beschikbaar) te huren voor €30,-. Dit gaat om een lege rechthoekige tafel van ongeveer 2.10 bij 0.60 m. De tafel wordt ‘kaal’ aangeleverd en mag door de deelnemers zelf aangekleed en ingericht worden. Ook is er buiten (overdekt) de mogelijkheid om ambacht te tonen, zoals houtdraaiers en stenen slijpen. Ook deze plekken zijn te huur voor €30,-.
De kunstwerken mogen ter plekke verkocht worden. De kraam dient gedurende de openingstijden bemand te zijn.
Muren zijn niet beschikbaar, maar met schildersezels o.i.d. kunnen schilderijen en foto’s ook prima getoond worden. Alle materialen dient men zelf mee te nemen. Om een beeld te krijgen hebben wij enkele foto’s toegevoegd van de Paaskunstmarkt van vorig jaar.

Inschrijven
Inschrijven voor de Paaskunstmarkt is mogelijk door een mail te sturen aan kuep@vvsowvt.nl met daarin de vermelding dat je een tafel, vitrine of ambachtsplek voor de Paaskunstmarkt wilt reserveren.
Bij belangstelling voor meerdere tafels kan je dit aangeven. Eind februari krijg je van ons bericht en ontvang je tevens verdere informatie en betaalinstructies. De Paaskunstmarkt gaat door bij minimaal 20 deelnemers.