Kindervakantieweek

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie Kindervakantieweek georganiseerd voor basisschoolkinderen. In 2021 is dat van 19 t/m 23 juli. Het wordt weer een week vol sport– en andere spelactiviteiten in en rond ons gebouw in Bilthoven. En zelfs een dagje uit. Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar (peildatum 1 mei 2017). Het thema voor 2021 blijft nog even een verrassing.

De kinderen worden ingedeeld in groepen van ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. Elke groep heeft vaste leiding, afhankelijk van leeftijd en groepsgrootte bestaande uit twee of meer personen. Elke groep heeft altijd minstens één ervaren begeleider. Als er kinderen uit dezelfde schoolgroep zijn aangemeld, proberen we ze zo veel mogelijk in dezelfde groep.

Inschrijving Kindervakantieweek uitgesteld.
Traditiegetrouw begint in april de inschrijving.

De inschrijving stopt zodra het maximum van 400 kinderen is bereikt. Dus wil je jouw kind(eren) aanmelden.

Deelname kost € 55,- voor leden en € 100,- voor niet-leden.

Voor meer informatie over Kindervakantieweek zijn wij via kvw@vvsowvt.nl
of 030 228 4973 bereikbaar.