Nieuw bij WVT: een minicursus over stress. Iedereen herkent het. Iedereen heeft het wel eens ervaren. Er zijn mensen die een beetje stress zelfs prettig vinden. Er zijn ook mensen die last hebben van stress. Heb jij last van stress? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze minicursus ga jij jouw stress (h)erkennen. Je krijgt antwoord op de vragen:

– Wat is stress eigenlijk, wanneer is het nog gezond en wanneer is het teveel?
– Welke stress-signalen herken jij bij jouzelf?
– Waardoor wordt jouw stress getriggerd en welke gewoontes heb je ontwikkeld?

Ik neem je stap voor stap mee in de verkenning van jouw stress. Dit levert je kennis en inzichten op. Met die kennis en inzichten kun je jouw individuele koers bepalen en al tijdens deze cursus één stapje zetten op je pad naar een meer ontspannen leefstijl.
We gaan tijdens deze cursus aan het werk in een kleine groep  van max. 8 pers. Je doet de opdrachten/oefeningen in principe individueel. Elke avond is er voldoende tijd voor kennisoverdracht, ervaren en ontspanning.
Wie ben ik: ik ben Gerda Evenhuis , Holistisch Leefstijl Coach. Ik help je op weg naar een meer ontspannen en gezonde leefstijl.

Deze minicursus is gepland op donderdagen 7 ,14, 21 november 19.30-21.30 uur
Deelname kost € 45,- per persoon (leden) of € 50,- (niet-leden). Opgeven kan via info@vvsowvt.nl, telefonisch via 030 2284973 of bij de receptie.

%d bloggers liken dit: