Conditiedans/Bodybalance (volwassenen)

In deze lessen wordt een afwisselend programma geboden. Met eenvoudige maar swingende pascombinaties wordt gewerkt aan het verbeteren van bewegen, conditie, coördinatie, kracht en lenigheid (met of zonder halters en dynabanden). Daarnaast worden ook yoga- en Pilates-oefeningen op matten gedaan en is er tot slot tijd voor lichamelijke ontspanning.

Tijden        :

    • dinsdag            18.55 – 20.10 uur niveau 1
    • woensdag        19.30 – 20.45 uur niveau 2
    • vrijdag              10.00 – 11.15 uur rustig tempo/55-plus
    • vrijdag              11.15 – 12.30 uur niveau 1

Kosten      : € 48,00 per kwartaal.

 

Conditiedans – dans je fit!

Dit is een echte conditiedansles. Met dansante oefeningen en “fun” pascombinaties verbeter je je uithoudingsvermogen en werk je aan een gezonde lichaamshouding, spierversterking en lenigheid.

Tijden       : woensdag 18.15 – 19.30 uur

Kosten      : € 48,00 per kwartaal.

 

Bodybalance

Na een warming up met eenvoudige pascombinaties volgt een toegankelijke serie oefeningen, die je energie geeft en zorgt dat je spanning kunt loslaten: ontspanning door inspanning. Bodybalance maakt lichamelijk en mentaal sterker en flexibeler. Doen, ervaren, voelen en verbinden met de adem.

In deze les wordt in het laatste kwartier aandacht besteed aan meditatieve ontspanning.

Tijden       : maandag 9.45-  11.15 uur   (rustig tempo/55-plus)

Kosten      : € 57,00   per kwartaal.

 

Bodybalance voor nek, schouders en rug

In deze les wordt speciaal aandacht gegeven aan de spieren van de nek, schouders en rug. Deze spiergroepen zijn gevoelig voor spanning en door een verkeerde houding of stress verharden deze spieren relatief snel, waardoor je je om deze spanning heen gaat bewegen. Dit veroorzaakt (elders) pijn en stijfheid.

De oefeningen in deze les zijn er op gericht om een betere lichaamshouding te leren aannemen, waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te ademen en soepel te bewegen. Met als gevolg dat je je lichamelijk prettiger voelt.

Tijden       : maandag 11.15 – 12.45 uur

Kosten      : € 57,00 per kwartaal.

 

Modern Jazzdance volwassenen

Modern Jazzdans is enorm gevarieerd. De les heeft een technische basis met invloeden van verschillende stijlen, zoals: hiphop, Streetdance en zelfs Indische dans. In de lessen wordt gewerkt aan een goede basis aan kracht, dynamiek, ritme, coördinatie en lenigheid. Ook creativiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van de les. Een groot scala aan oefeningen, combinaties en choreo’s zorgt voor erg leuke lessen.

Tijden       : donderdag 19.30 – 21.00 uur

Kosten      : € 57,00 per kwartaal.

 

 

[widgetkit id=687]