Kindervakantieweek

20 juli - 24 juli

In de eerste week van de zomervakantie organiseren wij weer Kindervakantieweek: een week vol sport- en spelactiviteiten in en rond ons gebouw in Bilthoven -en zelfs een dagje uit-, voor basisschoolkinderen (geboren vóór 1 mei 2016). Dit jaar is dat van 20 t/m 24 juli.
Leden van WVT (peildatum 1 januari 2020) kunnen bij de voorinschrijving hun kind(eren) digitaal inschrijven  voor deze week.

Inschrijving Kindervakantieweek uitgesteld.
Traditiegetrouw begint in april de inschrijving. Nu ons pand voor de komende weken gesloten is, hebben we besloten iedereen een eerlijke kans op deelname te geven en schuiven we de inschrijfmomenten op. Volg ons daarvoor op Facebook en/ of de Website.

Deelname kost € 55,- voor leden en € 100,- voor niet-leden.

De inschrijving stopt zodra het maximum van 400 kinderen is bereikt. Dus wil je jouw kind(eren) aanmelden, doe dit zo snel mogelijk!
Heeft u buren, vrienden of familie die nog geen lid zijn van WVT? Niet getreurd: Als zij lid worden voor zondag 15 maart kunnen zij nog profiteren van de voorinschrijving!

Voor meer informatie over Kindervakantieweek zijn wij via kvw@vvsowvt.nl of 030 228 4973 bereikbaar.

Begin:
Einde: