• Dit evenement is voorbij.

Extra Algemeene Ledenvergadering 2020

7 oktober |20:00 - 22:30

Beste leden,

Op woensdag 7 oktober staat een extra ledenvergadering gepland. De coördinatiegroep wil o.a. de volgende dingen aan u dan voorleggen: installatie nieuw CG lid Erik van Esterik, wijzigingsvoorstel huishoudelijk reglement, oprichting Stichting Vrienden van WVT, mogelijke naamsverandering van CG naar bestuur en naamgeving WVT.

Het gebouw en de regelgeving geeft ons voldoende mogelijkheid om een grote groep leden bij de vergadering aanwezig te laten zijn, maar, in verband met de coronaregels willen we wel graag weten hoeveel mensen er komen zodat we maatregelen kunnen nemen en veilig met elkaar kunnen vergaderen.

Aanmelden voor de algemene ledenvergadering gaat bij voorkeur per mail: info@vvsowvt.nl; als dat voor jou handiger is, kan bellen uiteraard ook nog steeds.

De stukken komen z.s.m.  beschikbaar op de website. Eventueel kan, op verzoek, een papieren versie bij WVT worden opgehaald.

Hopelijk tot de 7e

Vriendelijke groet,