Country linedance 50+

Muziek speelt in elk mensenleven een belangrijke rol. Actief en/of passief. Datzelfde geldt voor bewegen in welke vorm dan ook. Het combineren van muziek en bewegen is extra stimulerend;  dansen is dan het eerst waar je aan denkt. Het is wel zaak de juiste snaar te raken en rekening te houden met mogelijkheden en beperkingen. Dansen is in beeld brengen van muziek, het maakt blij en het geeft een gevoel van vrijheid en gezelligheid. Dansen is goed voor de houding en evenwicht.
Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. ‘Country-line-dancing’ is veel variaties dansen in lijn op heerlijke muziek, maar ook merenque en een koppeldans komt af en toe er tussendoor.

Vanaf donderdag 4 april kun je bij WVT meedoen aan country linedance. Van 13.30-15.00 uur neemt docente Will Meijer je wekelijks mee in deze fijne dans- en beweegactiviteit.
Heb je interesse om mee te doen, neem dan contact op via 030 2284973. Natuurlijk kun je een keer proefdraaien om te ervaren of deze activiteit bij je past.

Country linedance kost € 67,50 per kwartaal.