Kindervakantieweek

INSCHRIJVEN KAN NOG T/M 25 APRIL: ZIE HIERONDER VOOR DETAILS

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie de kindervakantieweek georganiseerd. In 2019 is dat van  22 t/m 26 juli. De kindervakantieweek is een week boordevol activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Minimale leeftijd is 4 jaar (peildatum 1 mei 2019).

Het thema voor 2019 is “Tijdreizigers”. Verschillende figuren uit de laatste kindervakantieweken zullen voorbij komen.

Groepsindeling
De kinderen worden ingedeeld in groepen van ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. Elke groep heeft vaste leiding, afhankelijk van leeftijd en groepsgrootte bestaande uit twee of meer personen. Elke groep heeft altijd minstens één ervaren begeleider. Als er kinderen uit dezelfde schoolgroep zijn opgegeven, komen ze zo veel mogelijk in één groep, maar met een maximum per groep. Kinderen uit combinatieklassen worden per schoolgroep ingedeeld.

De kinderen zijn tijdens de kindervakantieweek welkom op de volgende momenten:
maandag, dinsdag en woensdag van 9.45-16.00 uur. Donderdag van 8.45-17.30 uur en vrijdag van 9.45 tot ongeveer 13.30 uur.
Een deel van het weekprogramma is aangepast aan de leeftijd: de jongste groepen gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of spelen bij warm weer met water. De oudste groepen gaan naar het zwembad of naar het bos. Een aantal activiteiten is aangepast aan het thema. Op donderdag gaan we op stap. In het recente verleden waren we op bezoek bij Ouwehands dierenpark, Dippiedoe, Linnaeushof en Koningin Julianatoren.

Eten en drinken
Elk jaar wordt aan onze kindervakantieweek door maximaal 400 kinderen deelgenomen. Wij hopen dat u begrijpt dat we de kinderen, wat het eten en drinken tijdens o.a. de lunch betreft, zoveel mogelijk hetzelfde willen bieden. De kinderen krijgen ’s morgens en ’s middags ranja en tussen de middag een broodmaaltijd bestaande uit: bruin of wit brood en divers beleg. Drinken is naar keuze: melk, karnemelk, appelsap of water.

Diëten en medicijngebruik
Diëten en medicijngebruik ontvangen wij graag een paar weken vóór de vakantieweek, zodat we met de meest recente situatie rekening kunnen houden.

Kosten
€55,00 (leden), €90,00 (niet-leden) per kind. Op vertoon van een geldige U-pas 25% korting.
Wil jij wel jouw kinderen laten meedoen maar kun je de deelnemersbijdrage niet ineens voldoen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een betalingsregeling. We komen er samen wel uit.

Inschrijven kan op de volgende momenten:

Donderdag 18 april 14-15 uur
Dinsdag 23 april 19.00-20.00 uur
Woensdag 24 april 10.00-11.00 uur
Donderdag 25 april 14.00-15.00 uur

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en vol=vol!

Wil je gebruik maken van de U-pas korting, dan is inschrijving alleen mogelijk door persoonlijk naar één van de spreekuren te komen, vanaf 9 april a.s.

Lees hier waarom lid worden echt scheelt (ook als je verder geen activiteiten doet):
Ons lidmaatschap bedraagt per jaar € 30,- per gezin. Samen met €55,- deelnemersbijdrage per kind maakt dat € 85,- Niet-leden betalen een deelnemersbijdrage van € 90,- per kind . Het scheelt dus niet alleen minstens € 5,-, ook hebben leden eerder gelegenheid om in te schrijven dan niet-leden en kunnen zij dat via internet doen. Peildatum voor het lidmaatschap is 1 januari 2019. Wij hanteren een maximum aantal inschrijvingen van 400.

Algemene voorwaarden kindervakantieweek

Door deel te nemen aan de kindervakantieweek ga je akkoord met het volgende:
1. Het verwerken van alle opgegeven persoonlijke gegevens. Medische informatie zal altijd vertrouwelijk behandeld worden.
2. Er wordt beeldmateriaal gemaakt tijdens de activiteiten. Deze kunnen worden gepubliceerd op onze website, social mediakanalen en andere PR-uitingen.
3. Deelname aan de kindervakantieweek is geheel op eigen risico.
4. WVT is niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van persoonlijke eigendommen.