Kindervakantieweek

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie de kindervakantieweek georganiseerd. In 2018 is dat van 16 t/m 20 juli. De kindervakantieweek is een week boordevol activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Minimale leeftijd is 4 jaar (peildatum 1 mei 2018).

Het thema voor 2018 is nog even een verrassing 🙂

Groepsindeling
De kinderen worden ingedeeld in groepen van ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. Elke groep heeft vaste leiding, afhankelijk van leeftijd en groepsgrootte bestaande uit twee of meer personen. Elke groep heeft altijd minstens één ervaren begeleider. Als er kinderen uit dezelfde schoolgroep zijn opgegeven, komen ze zo veel mogelijk in één groep, maar met een maximum per groep. Kinderen uit combinatieklassen worden per schoolgroep ingedeeld.

De kinderen zijn tijdens de kindervakantieweek welkom op de volgende momenten:
maandag, dinsdag en woensdag van 9.45-16.00 uur. Donderdag van 8.45-17.30 uur en vrijdag van 9.45 tot ongeveer 13.30 uur.
Een deel van het weekprogramma is aangepast aan de leeftijd: de jongste groepen gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of spelen bij warm weer met water. De oudste groepen gaan naar het zwembad of naar het bos. Een aantal activiteiten is aangepast aan het thema. Op donderdag gaan we op stap. In het recente verleden waren we op bezoek bij Ouwehands dierenpark, Dippiedoe, Linnaeushof en Koningin Julianatoren.

Eten en drinken
Elk jaar wordt aan onze kindervakantieweek door maximaal 400 kinderen deelgenomen. Wij hopen dat u begrijpt dat we de kinderen, wat het eten en drinken tijdens o.a. de lunch betreft, zoveel mogelijk hetzelfde willen bieden. De kinderen krijgen ’s morgens en ’s middags ranja en tussen de middag een broodmaaltijd bestaande uit: bruin of wit brood met margarine en beleg naar keuze: kaas, pindakaas, zoet, smeerworst. Drinken is naar keuze: melk, karnemelk, appelsap of water.

Diëten en medicijngebruik
Diëten en medicijngebruik ontvangen wij graag een paar weken vóór de vakantieweek, zodat we met de meest recente situatie rekening kunnen houden.

Kosten
€55,00 (leden), €90,00 (niet-leden) per kind. Op vertoon van een geldige U-pas 25% korting.
Wil jij wel jouw kinderen laten meedoen maar kun je de deelnemersbijdrage niet ineens voldoen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een betalingsregeling. We komen er samen wel uit.

Inschrijven kan op de volgende momenten

1. inschrijving via website (alleen leden): van 3 t/m 13 april (afgelopen)
    2. inschrijving bij receptie (alleen leden): dinsdag  10 april 19-20 uur, woensdag 11 april 10-11 uur, donderdag 12 april 14-15 uur (afgelopen)
    3. inschrijving bij receptie (leden en niet-leden) dinsdag 17 april 19-20 uur, woensdag 18 april 10-11 uur, donderdag 19 april 14-15 uur

Wil je gebruik maken van de U-pas korting, dan is inschrijving alleen mogelijk door persoonlijk naar één van de spreekuren te komen, vanaf 10 april a.s.

Lees hier waarom lid worden echt scheelt (ook als je verder geen activiteiten doet):
Ons lidmaatschap bedraagt per jaar € 30,- per gezin. Samen met €55,- deelnemersbijdrage per kind maakt dat € 85,- Niet-leden betalen een deelnemersbijdrage van € 90,- per kind . Het scheelt dus niet alleen minstens € 5,-, ook hebben leden eerder gelegenheid om in te schrijven dan niet-leden en kunnen zij dat via internet doen. Peildatum voor het lidmaatschap is 1 januari 2018. Wij hanteren een maximum aantal inschrijvingen van 400.