Jazzdans / Streetdance

Modern Jazzdance
Modern Jazzdans is enorm gevarieerd. De les heeft een technische basis met invloeden van verschillende stijlen, zoals: hiphop, Streetdance en zelfs Indische dans. In de lessen wordt gewerkt aan een goede basis aan kracht, dynamiek, ritme, coördinatie en lenigheid. Ook creativiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van de les. Een groot scala aan oefeningen, combinaties en choreo’s zorgt voor erg leuke lessen.

Volwassenen donderdag 19.30-21.00 uur
Kosten :  € 57,00 per kwartaal.

Streetdance
Kun jij ook niet stil blijven zitten als je muziek hoort? En kijk je vol bewondering naar de dansers in videoclips? Dan is Streetdance iets voor jou! Er wordt meestal op snelle muziek gedanst, waarin combinaties zitten van kleine, snelle bewegingen en grote langzame bewegingen, waardoor het een flitsend effect heeft.
Streetdance is een mix tussen jazz, funk en hip-hop, maar omdat er eindeloos gecombineerd kan worden met andere dansstijlen, verandert Streetdance continu. Streetdance is daarom altijd vernieuwend en uitdagend.
Tijdens de lessen van Streetdance worden de basisbewegingen aangeleerd en stap voor stap uitgebouwd naar diverse choreografieën. Je werkt gezamenlijk in een aantal lessen naar een complete dans toe. Kortom, streetdance is een hele leuke, uitdagende sport waarbij je al je spieren gebruikt en ook nog eens gezellig in een groep danst.

Kinderen 7 en 8 jaar              dinsdag 15.45-16.45 uur
Kinderen 9 en 10 jaar            dinsdag 16.45-17.45 uur
Kinderen Demogroep            dinsdag 17.45-18.45 uur
Kinderen 11 en 12 jaar          dinsdag 18.45-19.45 uur
Kinderen 7 t/m 10 jaar           woensdag 17.15-18.15 uur
Tieners 12 plus                      woensdag 18.15-19.15 uur

Kosten : € 36,00 per kwartaal.

De Streetdance-groepen starten op 4 en 5 september 2018.