Kindervakantieweek

Traditioneel wordt in de eerste week van de zomervakantie Kindervakantieweek georganiseerd voor basisschoolkinderen. In 2020 is dat van 20 t/m 24 juli. Het wordt weer een week vol sport– en andere spelactiviteiten in en rond ons gebouw in Bilthoven. En zelfs een dagje uit. Minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar (peildatum 1 mei 2016). Het thema voor 2020 blijft nog even een verrassing.

De kinderen worden ingedeeld in groepen van ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. Elke groep heeft vaste leiding, afhankelijk van leeftijd en groepsgrootte bestaande uit twee of meer personen. Elke groep heeft altijd minstens één ervaren begeleider. Als er kinderen uit dezelfde schoolgroep zijn aangemeld, komen ze zo veel mogelijk in dezelfde groep.

Meer informatie over deze week: bekijk onze website.

Inschrijving Kindervakantieweek uitgesteld.
Traditiegetrouw begint in april de inschrijving. Nu ons pand voor de komende weken gesloten is, hebben we besloten iedereen een eerlijke kans op deelname te geven en schuiven we de inschrijfmomenten op. Volg ons daarvoor op Facebook en/ of de Website.

De inschrijving stopt zodra het maximum van 400 kinderen is bereikt. Dus wil je jouw kind(eren) aanmelden, doe dit dan zo snel mogelijk! Deelname kost € 55,- voor leden en € 100,- voor niet-leden.

Voor meer informatie over Kindervakantieweek zijn wij na 6 april via kvw@vvsowvt.nl
of 030 228 4973 bereikbaar.