Tablettraining

Tablets zijn “hot”. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een apparaat dat kleiner is dan een laptop of een computer, maar groter dan een e-reader. Je kunt ze makkelijk meenemen op reis. De enige gebruiksvoorwaarde is, dat de trein of de plaats van bestemming wifi heeft, zodat je verbinding kunt maken met het internet.

Tabletcursus iOS voor beginners.
Deze cursus is voor mensen die willen leren omgaan met de iPad van Apple.
Deze tablet maakt gebruik van besturingssysteem iOS.

In 5 lessen wordt ingegaan op:

• Bediening van uw I-Pad
  • E-mails ontvangen en versturen
  • Zoeken op internet
  • Downloaden en gebruik van apps
  • Gebruik van Skype/Facetime
  • Instellingen

Daarnaast is er ruim de mogelijkheid om uw specifieke vragen te stellen. De cursus start met een korte inleiding en gaat steeds meer over in een workshop (doe het zelf).

Het meenemen van een (eigen) tablet is niet perse verplicht maar wel zeer aan te bevelen aangezien u van uw eigen tablet gebruik maakt tijdens de cursus. WVT heeft geen tablets te leen.

Start           : 3 oktober

Tijden        : donderdag 10.00-11.30 uur.

Kosten       : € 45,00 voor 5 lessen (leden) en € 60,00 (niet-leden), exclusief lesmateriaal