Computercursussen

Tablet training

Tablets zijn “hot”. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een apparaat dat kleiner is dan een laptop of een computer, maar groter dan een  e-reader.

Tabletcursus iOS voor beginners

Deze cursus is voor mensen die willen leren omgaan met de iPad van Apple. Deze tablet maakt gebruik van besturingssysteem iOS.

In 5 lessen wordt ingegaan op:

• Bediening van uw iPad
  • E-mails ontvangen en versturen
  • Zoeken op internet
  • Downloaden en gebruik van apps
  • Gebruik van Skype/Facetime
  • Instellingen

Daarnaast is er ruim de mogelijkheid om uw specifieke vragen te stellen. De cursus start met een korte inleiding en gaat steeds meer over in een workshop (doe het zelf). Het meenemen van een (eigen) tablet is niet perse verplicht maar wel zeer aan te bevelen aangezien u van uw eigen tablet gebruik maakt tijdens de cursus. WVT heeft geen tablets te leen. Uw eigen apparaat dient tevens gebruiksklaar te zijn. Dit betekent dat uw Apple ID, e-mailaccounts etc. geconfigureerd dienen te zijn.

Tijden   :  donderdag 10.00-11.30 uur.

Start      :  4 oktober 2018

Kosten :  € 45,00 voor 5 lessen (leden) en € 60,00 (niet-leden), exclusief lesmateriaal.